Om oss

Maskincentrums affärsidé är att erbjuda verkstadsindustrin marknadens mest attraktiva samarbetspartner.

Därför strävar vi alltid efter att ha högsta möjliga kompetenser, de bästa metoderna och den effektivaste utrustningen. Maskincentrums personal har lång erfarenhet och hög/bred kompetens.

Vi är er naturliga samarbetspartner inom service och underhåll av maskiner för metall- plåt- och träbearbetning. Vi är märkesoberoende och kan erbjuda service på de flesta maskinmärken. Vi har även nära samarbeten med flera ledande maskinleverantörer. Genom vårt systerbolag Tryckluftcenter kan vi även erbjuda tjänster inom tryckluft.

Vi vill vara din servicepartner för såväl långsiktiga relationer som enstaka insatser. Det är dina behov som styr formerna för och omfattningen av samarbetet.

Vårt huvudkontor finns i Örnsköldsvik men våra tekniker är stationerade på flertalet orter vilket gör att vi finns nära våra kunder.

Historia

Maskincentrums grundades av vår VD Mats Jonsson 1999 och sedan dess är vi ett Norrlandsföretag med uppdrag över hela Skandinavien. Maskincentrum har sedan start erbjudit service & underhåll av metallbearbetningsmaskiner.

Sedan 2012 jobbar Maskincentrum även inom tryckluft där vi är återförsäljare till Atlas Copco Compressor. I november 2017 övergick affärsområdet tryckluft till systerbolaget Tryckluftcenter. Maskincentrum är ett lokalägt bolag som ägs av NAJT Holding AB.

Systerbolag

Tryckluftcenter AB
Tryckluftcenter har sedan 2004 bedrivit verksamhet inom underhåll, reparation, service samt försäljning av trycklufts och kompressor tillbehör. Bolaget har sitt säte i Örnsköldsvik men bedriver verksamhet över hela Norrland. Tryckluftcenter är återförsäljare för Atlas Copco Compressor samt RENO högtryckstvättar. Men är i övrigt ett märkesoberoende bolag som utför service på de flesta märken.
www.tryckluftcenter.com

Weldtech AB
Weldtech har funnits sedan 1995 och är en pålitlig och heltäckande leverantör för att svetsbehov. Nu som då är fokuset att leverera hög servicenivå och personlig service. Weldtech är återförsäljare för bland annat Böhler Welding by voestalpine, Kemppi, Kobelco och ITW samt auktoriserad serviceverkstad för Kemppi. Men är i övrigt ett märkesoberoende bolgaf som utför service av din svetsmaskin oavsett fabrikat. 
www.weldtech.se