HEIDENHAIN

Heidenhain

Heidenhain Technical Center

Maskincentrum är er pålitliga partner för försäljning, service och reparation av högkvalitativa HEIDENHAIN-produkter i Norrland.

Som auktoriserat HEIDENHAIN Technical Center samarbetar vi nära HEIDENHAIN:s produktspecialister för att skräddarsy optimala lösningar för våra kunder. Med många års kombinerad erfarenhet inom mätsystem, projektering och CNC-styrningar strävar vårt dedikerade team efter att leverera överlägsen expertis och service.

HEIDENHAIN är en framstående utvecklare och tillverkare av avancerade linjära- och vinkelmätsystem, encodrar, räknare och numeriska styrningar, skräddarsydda för att möta de mest krävande positioneringsuppgifterna. Med en omfattande erfarenhet och expertis inom utveckling och tillverkning av högprecisionsteknik, är HEIDENHAIN en viktig samarbetspartner för oss.

Deras lösningar skapar grunden för morgondagens automatisering av produktionsmaskiner och fabriker. Genom att integrera HEIDENHAINs teknologi i våra projekt strävar vi efter att erbjuda våra kunder det allra bästa inom positioneringsprecision och automationsprestanda.

För en närmare titt på HEIDENHAIN och deras produktutbud, hittar du mer information här