Jag-AB: Vägen till hållbart självledarskap

I slutet av januari deltog vi på Maskincentrum i en workshop med ämnet ”Jag-AB: Vägen till hållbart självledarskap” ledd av Ulrika Sedin från Modern Mind. Ulrika menar att ”våra medarbetare är vår viktigaste resurs och motorn i en framgångsrik verksamhet. Människan har en otrolig kapacitet att prestera, men det måste vara ok att stanna upp och vila ibland. Utan vila tröttar vi ut vår kropp och framförallt vår hjärna”. 

 

Under workshopen delade Ulrika med sig av värdefulla insikter och praktiska verktyg som kommer stödja både vår personliga och professionella utveckling. Hur vi ska kunna navigera i arbetslivet med självkännedom och att effektiva strategier är avgörande.

Vi pratade om social hållbarhet, inte bara som ett företagsmål utan också som något vi arbetar med i vår personliga utveckling. Genom att investera i vårt eget välmående skapar vi en sund grund för en blomstrande och framgångsrik framtid.

Avslutningsvis tog vi med oss insikten i att; en investering i vårt eget välmående är en investering i en hållbar framtid för oss alla.

Är du nyfiken på Ulrika och hennes arbete hittar du hennes hemsida här

Maskincentrum logga