Era maskiner är våra maskiner

Oberoende servicepartner

Därför ska du välja maskincentrum

Maskinservice

Maskincentrums affärsidé är att erbjuda verkstadsindustrins mest attraktiva samarbetspartner.

Därför strävar vi alltid efter att ha högsta möjliga kompetenser, de bästa metoderna och den effektivaste utrustningen. Maskincentrums personal har lång erfarenhet och hög/bred kompetens inom maskinservice.

Vi är er naturliga samarbetspartner inom service och underhåll av maskiner för metall-, plåt- och träbearbetning. Vi är märkesoberoende och kan erbjuda service på de flesta maskinmärkena. Vi har även nära samarbeten med flera ledande maskinleverantörer. Genom vårt systerbolag Tryckluftcenter kan vi även erbjuda tjänster inom tryckluft.

Vi vill vara din servicepartner inom maskinservice för såväl långsiktiga relationer som enstaka insatser. Det är dina behov som styr formerna och omfattningen av samarbetet.

Vårt huvudkontor finns i Örnsköldsvik men våra tekniker är stationerade på flertalet orter vilket gör att vi finns nära våra kunder.

Maskiner för metall-, plåt- och träbearbetning inom verkstadsindustrin.

Våra tjänster

Förebyggande underhåll

Vi erbjuder planerat underhåll så som renoveringar, uppgraderingar m.m. Med ett kontinuerligt underhåll av era maskiner ökar ni livslängden och minskar akuta driftstopp.

Akut service

Kvalificerad felsökning och åtgärder vid akuta driftstörningar. Med vår närhet till kunderna kan vi snabbt finnas på plats.

Maskinflytt

Maskincentrum utför maskinflytt både av enstaka maskiner och hela produktions ­anläggningar. Flytten kan ske inom befintliga lokaler eller till andra orter.

Renovering & Uppgradering

Maskincentrum renoverar och uppgraderar maskiner efter behov.

Konslipning

Slipning kan utföras på plats med hjälp av en mobil maskin för att öka livslängden på er maskin.

Precisionsmätning

Precisionsmätning ingår som metod i det planerade underhållet men erbjuds också som separat tjänst.